Persoonlijke gegevens

Diana Castelijns
Lijfkracht Herstel Therapeute
06 51 69 10 39
info@anaid.nl

Over mij

Na 35 jaar werkzaam te zijn in de lichaamsbehandelingen, waaronder (sport) massage, pedicure en lichaamspakkingen was het tijd om als therapeut aan de slag te gaan. Ik ben iemand die het beste uit de cliënten wil halen. Door samen te ontdekken wat hun reis door het lichaam is kunnen we het maximale bereiken. Ik ben een gedreven, liefdevol, eerlijk en gepassioneerd persoon, die het de mensen graag naar hun zin maakt. Ik sta heel positief in het leven.

Maar ook ik heb wel eens een dip, of mindere periodes en zelfs vervelende obstakels. Ik mopper dan of ben teleurgesteld. Maar ik weet ondertussen door mijn ervaring dat achter elke situatie, uitdaging of negatieve situaties, altijd een geheime boodschap zit die we nodig hebben om verder te komen. Dit is je groei.

“Ik werk graag met mensen die uit de automatische modus durven te stappen en de regie weer in eigen hand willen nemen. Mensen die zichzelf weer willen zijn en durven zijn.”

Ik ben niet zoals andere mensen. Ik sta nuchter in het leven en pas dit ook toe in mijn praktijk. Ik werk graag met mensen die uit de automatische modus durven te stappen en de regie weer in eigen hand willen nemen. Mensen die zichzelf weer willen zijn en durven zijn. Ik vind het prettig om mensen 100% te begeleiden die bereid zijn om zelf stappen te nemen en het roer deels om te gooien. Het zijn mensen die graag op hun eigen resetknop willen drukken, maar daar nog wat hulp bij nodig hebben.

In mijn eigen zoektocht naar wat mij gelukkig  maakte is de Lijfkracht-herstel therapie mijn laatste ontbrekende puzzelstuk. Dankzij alle liefdevolle reacties, de durf om stappen te zetten en de samenwerking met grondlegger Jeffrey van den Dolder te Enschede is bij mij het roer omgegaan. Hoe fijn is het dat een klant met pijn klachten binnen komt en blij met duidelijk inzicht naar buiten gaat …?

Ik hou meestal een korte intake, omdat ik snel wil beginnen. Tijdens de behandeling komt er altijd vanzelf uit wat jij kwijt wil. Mijn positie is achter mijn cliënt en hierdoor is er rust, geborgenheid en vrijheid. Ik neem je mee op reis door je eigen lichaam, waardoor er tijdens de sessie de oorzaak van je klacht naar buiten komt. Mijn doel is om je te coachen, zodat je na de behandeling vrij bent van klachten. Op die manier ben je dan klaar voor je eigen groei in je verdere proces.

“Ik neem je mee op reis door je eigen lichaam, waardoor er tijdens de sessie de oorzaak van je klacht naar buiten komt. Mijn doel is om je te coachen, zodat je na de behandeling vrij bent van klachten.”

Tijdens de behandeling heb ik een begeleidende rol, stel iedereen op het gemak door rust te creëren (wat hard nodig is tijdens deze hectische tijd) en verschaf inzicht. Ik laat je graag zien waar je lichaam toe in staat is. Niet kletsen maar doen met iemand die begrijpt waar je staat. Indien nodig geef ik wel een liefdevolle “schop onder je kont”. Soms moet je een ander pad gaan bewandelen en blijven waar je bent is dan niet meer genoeg. 

Binnen mijn praktijk doe ik verschillende dingen. Ik werk 1-op-1 met cliënten, geef groepstrainingen aan klanten en collega’s, geef lezingen en organiseer workshops om creatief te schilderen. Het is zo heerlijk om eerst inzichten te krijgen en daarna creatief te zijn! Het geeft mooie resultaten door het duidelijk beeld wat er gemaakt wordt. Soms is het nodig om jezelf uit je comfort-zone te halen.

“Als je doet wat je deed … krijg je wat je kreeg!!”

Reviews

Lees hier wat andere mensen zeggen

Een bijzonder weekend gehad, een mooie ruimte met fijne energie die daar aanwezig is. Ik heb de cursus Lijfkracht gedaan, heel bijzonder om te mogen ervaren hoe sterk je lichaam en geest is. Dankje wel Diana voor deze 2 leerzame dagen. Ik kreeg duidelijke uitleg van Diana ze weet waar ze over praat. Het was TOP!!

- Marijke Brood

Afgelopen week end de cursus lijfkracht gedaan bij Diana. Wist niet goed wat ik kon verwachten maar alles werd heel duidelijk uitgelegd door Diana. Wat ik ook erg fijn vond dat het vooral veel doen en zelf ervaren was (en niet leren uit een boek) wat lijfkracht nu is doet en kan. 

Echt bijzonder om te zien en ervaren waar je eigen lichaam toe in staat is en klachten te voelen verdwijnen. Naderhand zijn er ook oefenochtenden waar je naar toe kan dat wil ik ook zeker doen zodat je kan oefenen en lereb en lijfkracht kan blijven toepassen. Hele mooie ruimte, rustgevend en ook lunch en koffie/thee super goed verzorgd. Was fijn bijzonder week end

Manon Jochems

Een zeer deskundige en ervaren lijfkracht coach die goed afstemt op de werkelijke situatie en op maat de juiste toon en aanpak vindt. In het doolhof der therapeuten, een absolute aanrader.

- K. Tieman

Zeker de moeite waard, Heb uit eigen ervaring en van mijn vrienden al goede resultaten. Voel me veilig en geborgen en deze therapie haalt me eigen Lijfkracht weer eruit. Voel me sterk en klachtvrij. 

-Diana van Dorp

Echt een aanrader om Lijfkracht therapie te ervaren. 

- Arianne van Rijswijk

Zowel de praktijkruimte(s) als de site zien er prachtig uit. En ik vind jou een lief prachtmens

- Riky van de Graaf

Op 14 april werd ik gebeld door Diana via It's Just Therapy. En jawel hoor zij klonk meteen als thuiskomen of ook wel als muziek in de oren. Ik wist niet zo goed wat ik er echt van kon verwachten en ging er open in. Ik voelde al binnen een paar minuten een echte verbinding en durfde mij meteen open te stellen. Diana coacht echt met volledige toewijding vanuit haar hart en ik als HSPer voelde dat meteen. Een cadeau van het universum en ben daarom erg dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen. Blijf vooral doen wat je doet want mijn motto is; 'Do what you love and love what you Do' en dat is bij jou echt te voelen. Dankjewel dat je tot zover bereid bent jouw wijsheid, kennis en ervaringen met mij te willen delen. Je bent een engel die naar mij is gestuurd van boven..

- Dorien

Enorm dankbaar ben ik dat ik mezelf de cursus Lijfkracht herstel cadeau gegeven heb. Afgelopen weekend heb ik mogen ervaren hoe ongelooflijk mooi een lichaam in elkaar steekt, hoe krachtig het is en hoe bijzonder het werkt. Dat we er dan ook heel erg blij mee mogen zijn en daarom met heel veel liefde en zorg mee om moeten gaan.

Samen met een klein groepje,totaal verschillende en ieder op zich prachtige mensen, hebben we een heel intens weekend meegemaakt wat ik in ieder geval nooit meer ga vergeten! Ik was al op de goede weg om te genezen en heb nu nog meer handvaten en vooral vertrouwen gekregen dat het me gaat lukken.

Dank jullie wel allemaal en vooral Diana Castelijns, die deze prachtige ervaring vol enthousiasme, professionaliteit, gastvrijheid en liefde begeleid heeft. Daarnaast Dorien, die dit weekend mijn maatje was en een speciaal plekje gekregen heeft in mijn hart. Zij heeft me weten te triggeren en me weer een stapje verder gebracht.

Kortom, ik kan het iedereen aanraden!

- Ilse Verrijt

Het was een onvergetelijk weekend en ben ook nog aan het nagenieten van de bijzondere ervaringen, ontmoetingen en momenten samen. De mooie energie van de groep die jij Diana Castelijns hebt aangetrokken en samen bij elkaar hebt gebracht is gewoon wie jij bent!  Dankjewel voor alle nieuwe inzichten, kennis, warm welkom en de gezelligheid!  mijn review volgt nog! Veel liefs en kijk uit naar de vervolgdag in oktober en hoop jullie dan weer te zien!

- Dorien Bosveld

Het was een heel bijzondere en waardevolle ervaring met allemaal mooie mensen. Ik ben nog steeds aan het nagenieten en voel me zoveel krachtiger en erg liefdevol. 
Dit was een  geweldig cadeau voor mezelf.
1000 maal dank.

- Ilse Verrijt

Conocí a Diana en un viaje por Francia, acudí a ella pidiéndole hielo para un dolor muscular en la pierna y finalmente no lo necesite. Gracias a ella no solo desapareció el dolor, sino que descubrí la causa del mismo. Tuve una conversación con ella muy gratificante. Ahora entiendo mejor mi fuerza interior. Pienso más en azul... Muchas gracias, un placer haber coincidido.

Nederlands:

Ik ontmoette Diana tijdens een reis naar Frankrijk, ik ging naar haar om ijs te vragen voor spierpijn in mijn been en uiteindelijk had ik het niet nodig. Dankzij haar verdween niet alleen de pijn, maar ik ontdekte ook de oorzaak ervan. Ik had een zeer lonend gesprek met haar. Nu begrijp ik mijn innerlijke kracht beter. Ik denk meer in het blauw... Heel erg bedankt, een genoegen om overeengekomen te zijn.