Ervaringen

Ik ben vanuit mijn jarenlange slaapprobleem in een burn-out beland. In mijn lange zoektocht naar de juiste hulp ben ik uiteindelijk bij Diana terecht gekomen.

Ik heb dit als fijn en prettig ervaren. Diana luistert, is duidelijk en eerlijk en alles wat ze vertelt en uitlegt klinkt logisch. De uitvoering ervan moet je zelf toepassen in je dagelijks leven. Ik stapte steeds met een goed gevoel buiten na de consulten.

Ik weet nog dat ik na het 1e consult helemaal ontspannen naar huis ging nadat we oefeningen hadden gedaan. Die ontspanning in mijn lichaam had ik heel lange tijd niet gevoeld. Het bewust worden wat er in je speelt en dingen herkennen om er op een andere manier mee om te gaan. Hier ben ik nog volop mee bezig.
Wanneer het slapen moeizaam gaat zoek ik naar de oorzaak door na te gaan wat er in me omgaat. Is er iets wat me bewust of onbewust bezig houdt? Zo ja, dan moet ik er iets mee doen om het los te kunnen laten. Ik ben bezig om dit te herkennen bij mezelf.
– Ook ‘voel’ ik weer, dat is iets wat ik opnieuw wilde leren.

Diana IS
– liefdevol
– Inspirerend
– Duidelijk en Eerlijk

Liefs Marlou

Ik volgende bij Diana een verdiepingscursus lijfkrachtherstel. Een prettige ervaring. Het was erg interessant en leuk. Diana is een vrolijke vrouw. Werkt met veel passie en to the point  Ze geeft je  de tijd om te leren en te ervaren wat zo’n behandeling met je kan doen .
Hierdoor kan ik mijn gevoel weer voelen. En ook trauma’s durven te verwerken bij cliënten.
Het zelfhelend vermogen kunnen en durven inzetten, en zo ook zelf de inzichten mogen ontvangen en helen.
Ik beschrijf Diana als
Lieve stralende en vrolijke vrouw.
Enorme lichterwerker
Zorgzaam

Wat een bijzondere ervaring.
Ik voel me soepeler, energieker en krachtiger.
Een echte aanrader.
Bedankt lieve Diana.

Nathalie

Diana,
Ik ben bij jou terecht gekomen voor de training
Met veel enthousiasme, kennis en humor werd de training gegeven
Nu heb ik het vertrouwen gekregen om nog meer door te pakken bij m’n cliënten. ik ben krachtiger, lichter en vrolijker.
Ik beschrijf jou als liefdevol, enthousiast, powerwoman!
Echter onmogelijk in 3 woorden.

Maartje

Diana,

Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor jouw consult. Jouw mooie woorden raakte me en dit voelt voor mij heel goed. Ik vind je een heel mooi, bijzonder en inspirerend mens en ik hoop nog veel van je te mogen leren in de komende periode.

Liefs Marlou

Diana is echt een heel mooi mens. Direct voelde ik een hele mooie en echte connectie. Ze voelde me echt aan en heeft me echt heel goed geholpen in een hele korte tijd. Ze voelt als een vriendin die er altijd voor me is met goede raad. Ze heeft me zoveel verder geholpen op veel vlakken en ik zal zeker contact met haar houden. Ik zou haar voor iedereen willen aanraden…. ze is goud waard….. en kan het verschil voor je maken.

Mieke van Zelst

Diana is een lieve, grappige, intelligente en geweldige vrouw vol passie. Luistert naar je, geeft tips, niets is haar teveel. Dagelijks pas ik toe wat ik van haar geleerd heb.
Dankjewel Diana.

Liefs Marie-Claire

Een zeer deskundige en ervaren lijfkracht coach die goed afstemt op de werkelijke situatie en op maat de juiste toon en aanpak vindt. In het doolhof der therapeuten, een absolute aanrader.

K. Tieman

Afgelopen week end de cursus lijfkracht gedaan bij Diana. Wist niet goed wat ik kon verwachten maar alles werd heel duidelijk uitgelegd door Diana. Wat ik ook erg fijn vond dat het vooral veel doen en zelf ervaren was (en niet leren uit een boek) wat lijfkracht nu is doet en kan.

Echt bijzonder om te zien en ervaren waar je eigen lichaam toe in staat is en klachten te voelen verdwijnen. Naderhand zijn er ook oefenochtenden waar je naar toe kan dat wil ik ook zeker doen zodat je kan oefenen en leren en lijfkracht kan blijven toepassen. Hele mooie ruimte, rustgevend en ook lunch en koffie/thee super goed verzorgd. Was fijn bijzonder weekend.

Manon Jochems

Het was een onvergetelijk weekend en ben ook nog aan het nagenieten van de bijzondere ervaringen, ontmoetingen en momenten samen. De mooie energie van de groep die jij Diana Castelijns hebt aangetrokken en samen bij elkaar hebt gebracht is gewoon wie jij bent! Dankjewel voor alle nieuwe inzichten, kennis, warm welkom en de gezelligheid! Mijn review volgt nog! Veel liefs en kijk uit naar de vervolg dag in oktober en hoop jullie dan weer te zien!

Dorien Bosveld

Enorm dankbaar ben ik dat ik mezelf de cursus Lijfkracht herstel cadeau gegeven heb. Afgelopen weekend heb ik mogen ervaren hoe ongelooflijk mooi een lichaam in elkaar steekt, hoe krachtig het is en hoe bijzonder het werkt. Dat we er dan ook heel erg blij mee mogen zijn en daarom met heel veel liefde en zorg mee om moeten gaan.

Samen met een klein groepje, totaal verschillende en ieder op zich prachtige mensen, hebben we een heel intens weekend meegemaakt wat ik in ieder geval nooit meer ga vergeten! Ik was al op de goede weg om te genezen en heb nu nog meer handvaten en vooral vertrouwen gekregen dat het me gaat lukken.

Dank jullie wel allemaal en vooral Diana Castelijns, die deze prachtige ervaring vol enthousiasme, professionaliteit, gastvrijheid en liefde begeleid heeft. Daarnaast Dorien, die dit weekend mijn maatje was en een speciaal plekje gekregen heeft in mijn hart. Zij heeft me weten te triggeren en me weer een stapje verder gebracht.

Kortom, ik kan het iedereen aanraden!

Ilse Verrijt

Lieve Diana,

Een kleine blijk van mijn grote dank voor jouw toffe support tijdens en na de ziekenhuisopname van onze Feden. Zonder dat je daar iets voor wilde hebben, zo bijzonder! Waar ons steeds de gevaren van allerlei werden geschetst, schetste jij steeds kracht, en liefde te midden van de tegenslag, bemoedigden jouw berichtjes mij steeds. Je bent een bijzondere en krachtige vrouw en deelt daar rijkelijk van uit. Dank je wel daarvoor!! We gaan een ‘dankbare kerst’ tegemoet en wensen ook jou mooie dagen met jouw lievelingen.

Liefs Lia

Zeker de moeite waard, Heb uit eigen ervaring en van mijn vrienden al goede resultaten. Voel me veilig en geborgen en deze therapie haalt me eigen Lijfkracht weer eruit. Voel me sterk en klachtvrij.

Diana van Dorp

Op 14 april werd ik gebeld door Diana via It’s Just Therapy. En jawel hoor zij klonk meteen als thuiskomen of ook wel als muziek in de oren. Ik wist niet zo goed wat ik er echt van kon verwachten en ging er open in. Ik voelde al binnen een paar minuten een echte verbinding en durfde mij meteen open te stellen. Diana coacht echt met volledige toewijding vanuit haar hart en ik als HSPer voelde dat meteen. Een cadeau van het universum en ben daarom erg dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen. Blijf vooral doen wat je doet want mijn motto is; ‘Do what you love and love what you Do’ en dat is bij jou echt te voelen. Dankjewel dat je tot zover bereid bent jouw wijsheid, kennis en ervaringen met mij te willen delen. Je bent een engel die naar mij is gestuurd van boven..

Dorien

Wat er gelijk in me opkomt is: wat is Diana toch een mooi warm mens. Eerst heb ik van haar een behandeling gehad. Door haar prettige aanwezigheid voelde ik me direct op mijn gemak en durfde ik mij open te stellen. Achteraf besef ik nu dat ik dankzij deze behandeling weer open ben gaan staan en sinds jaren kan ik weer huilen. Zoals Diana zo mooi zegt, huilen is het schoonspoelen van de vensters van je ziel. Tijdens de behandeling brak ik op een gegeven moment, waardoor ik mezelf ben kunnen gaan helen. Hoe mooi is dat. Ik ben Diana hier nog steeds heel dankbaar voor!

Van de lijfkracht heb ik ook de basis cursus gevolgd. Het was super mooi om te zien wat het met de verschillende mensen uit de groep heeft gedaan (inclusief mijzelf). We zijn er allemaal sterker uitgekomen, door de geleerde technieken maar zeker ook door ons eigen proces. Doordat Diana een hele veilige omgeving creëerde, kon iedereen goed de verschillende technieken leren. Daarnaast was er ook ruimte voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Dit was heel prettig. Diana legde heel duidelijk uit wat we moesten doen en op het moment dat ik tijdens het uitvoeren even niet precies wist wat ik moest doen, kwam ze mij direct helpen. Wat een prachtige cursus is het. Ik ben heel blij dat ik hier deel van heb mogen uitmaken.

 

Warme groet,
Saskia

Lijfkracht weekend bij Diana, wat een verwennerij voor jezelf. Ik had al wat behandelingen gehad en nu het weekend om de lijfkracht zelf te leren geven.
Thuiskomen bij jezelf, voor mij het laatste puzzel stukje om nog dieper in mijzelf te kunnen.

Lieve mooie mensen ontmoeten en samen in een mooi en warm proces te komen, liefdevol begeleid door Diana, wat een kracht komt er vrij wanneer je volledig in het proces durft te stappen, mooi om te zien hoe we aan het weekend begonnen en hoe wij het weekend afsloten.

Love you Diana

Arianne van Rijswijk

Diana is een kei in wat ze doet. Ze heeft alle aandacht voor je leerproces en weet je te motiveren en inspireren. Ik heb vakinhoudelijk ontzettend veel van Diana mogen leren maar zeker ook in mijn eigen ontwikkeling. Ze heeft niet alleen veel vakkennis, ook haar warme en liefdevolle persoonlijkheid maakt haar een geweldige trainer en coach.

Sandra van der Burgt

De training was zeer leerzaam en we hebben veel nieuwe behandel methodes geleerd.
Diana weet alles zeer goed uit te leggen. Ze heeft mooie praktijk voorbeelden om alles te verduidelijken. Ze geeft op vragen uitgebreid antwoord.
Tevens let ze heel goed op of je de behandelposities goed uitvoert.
Ze heeft een mooie trainingsruimte en ook de lunch was perfect verzorgd.
Kortom het was geweldig om te doen.

Ik moest er een eind voor rijden, maar ben blij dat ik het gedaan heb.
Wanneer er een vervolg komt, zal ik zeker weer naar Diana gaan.
Ik kan het van harte aanbevelen, zelf ben ik van mening dat je het moet ervaren en niet via een boek of internet kunt leren.

Voor iedereen die nog twijfelt, gewoon gaan je zult er geen spijt van krijgen.

Liefs Rita

Zowel de praktijkruimte(s) als de site zien er prachtig uit. En ik vind jou een lief prachtmens

Rik van de Graaf

De basiscursus Lijfkracht is heel bijzonder, als je dat niet meteen beseft dan wel in de dagen erna. Er gebeurd zoveel met je, zowel geestelijk als fysiek. Of misschien juist andersom.
Ik kan deze cursus van harte aanbevelen, Diana is een zeer kundige, betrokken vrouw.
Lijfkracht helpt je bij heel veel klachten.
Diana bedankt voor je goede zorgen, het was een indrukwekkende ervaring.

Liefs Jennie