Het zit tussen je oren.

nov 23, 2022

“Het zit tussen je oren. Jij voelt aan iedere vezel in je lichaam dat het anders is”.

Peter was hier voor een gesprek en vertelde me dat hij met benauwdheidsklachten loopt en hier voor word behandeld. Alle onderzoeken zijn reeds gedaan maar er is niets concreets uitgekomen. Ook had de arts gekscherend een opmerking gemaakt of het niet tussen zijn oren zat. Hij wist niet goed wat te zeggen en lachten maar een beetje. De arts melde dat hij kon terug komen als de klachten erger werden. Toen hij uit de kliniek vertrok ging ie naar huis met dat benauwde gevoel en hierdoor steeds meer toenemende vermoeidheid en twijfelde aan zichzelf.

Na dit gesprek zijn we overeen gekomen om samen te gaan starten met als doel het vertrouwen in zijn lichaam weer terug te gaan vinden. We hebben de oorzaak achter de klacht gevonden nadat we het hele traject hebben doorlopen. De benauwdheid en ook de vermoeidheidsklachten zijn verdwenen.

Herken je jezelf hierin?  Kun jij ook echt niet meer door gerelateerde klachten en wil je leren de signalen eerder te herkennen, je grenzen te bewaken zodat je fysiek of mentaal er niet meer onderuit gaat?

Maak vrijblijvend een afspraak met me.

Ik help je “bewust” te worden om de keuze(s) die je nu maakt om te buigen naar een energiek leven waarin jij jezelf kan en mag zijn. Kortom het gaan leven naar wie JIJ werkelijk bent.