Herken je dit?

nov 15, 2022

Herken je dit?

Laatst was Liza bij mij met klachten en tijdens het gesprek sprong dit thema eruit.

“Ik bent druk op mijn werk en zit vaak in de file. Als ik thuis kom is het opschieten om te koken, te eten want er ligt voorbereidend werk te wachten. Mijn hele lichaam voelde moe en was blij dat ik naar ‘n intensieve dag even op de bank kon ploffen. Tijdens mijn kopje koffie ging de telefoon. Het is mijn vriendin en vroeg me of ik met haar diezelfde avond een wijntje ging drinken omdat ze graag even wilde praten. Ze zit in de problemen en de gesprekken heb ik al meerdere malen aangehoord. Ik luisterde maar het kwam niet binnen…maar wilde mijn vriendin niet teleurstellen. Ze staat ook wel eens voor mij klaar. Maar mijn hele lichaam schreeuwde werkelijk NEE en ik hoor mezelf zeggen…Is goed en over een half uurtje ben ik er.”

Herken je jezelf hierin?  Kun jij ook echt niet meer door gerelateerde klachten en wil je leren de signalen eerder te herkennen, je grenzen te bewaken zodat je fysiek of mentaal er niet meer onderuit gaat?

Maak vrijblijvend een afspraak met me.

Ik help je “bewust” te worden om de keuze(s) die je nu maakt om te buigen naar een energiek leven waarin jij jezelf kan en mag zijn. Kortom het gaan leven naar wie JIJ werkelijk bent.

“Als je doet wat je deed ,krijg je wat je kreeg”

Albert Einstein