Praktijk voor Lijfkracht Herstel

Wil je ook pijn en klacht vrij door het leven?

Dromen zijn de toekomst en waarom zou je jezelf dit niet gunnen? Waarom met pijn en klachten blijven lopen terwijl je er zelf iets aan kan doen.

 

Over mij

Lijfkracht en herstel

Help je kindje

Wil je ook pijn en klacht vrij door het leven?

Lijfkracht gaat uit van een totaal benadering van het lichaam. Je activeert de lichaamseigen energie die zich bevindt in iedere cel. Disfuncties, pijnklachten en probleem gebieden worden hiermee onder handen genomen.

 

Dromen zijn de toekomst en waarom zou je jezelf dit niet gunnen? Waarom met pijn en klachten blijven lopen terwijl je er zelf iets aan kan doen. Je wilt voor jezelf opkomen en dus niet meer in de massa op gaan. Dit alles kan met de Lijfkracht-herstel die iedereen zelf in zich heeft. Hoe? … door voor  JOU zelf  te gaan staan. Jezelf te gaan gunnen wat je dan ècht graag wilt doen. Kom uit je comfort zone en probeer het. Ben jij bereid om te gaan ontdekken WAT jouw eigen kracht is en WAAR  die Kracht zit? Dit alles kan met een consult 1 op 1  of met een  2 daagse cursus waar je jezelf mee helpt en/of andere (beroepsmatig) mee kan helpen. Ik begeleid je om dit alles te vinden en je een toekomst te geven die jij zelf in handen hebt. 

Is het zo simpel … Ja, het is eigenlijk te simpel. 

 

JOUW DROMEN MÓGEN UITKOMEN

Trainingsruimte Anaïd

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Heb je wel eens last van deze klachten?

burn-out

migraine

slapeloosheid

artrose / artritis

schouder en knieblessures

rugklachten

longproblemen

bekken instabiliteit

Kijk wat ik voor jou kan betekenen