Over Mij

MIJN kennis is de ervaring door het leven zelf

Mijn naam is Diana Castelijns en al vele jaren run ik mijn praktijk ANAÏD Bodytreatment met veel plezier. Vele opleidingen en cursussen zijn gepasseerd. Vele klanten heb ik op alle verschillende manieren mogen helpen. Maar bleef onrustig… zoekende en daar kwam uiteindelijk het bericht ”opleiding  lijfkrachtherstel therapie”. Dit was bij Jeffrey van den Dolder van praktijk Blauw te Enschede. Tijdens de opleiding wist ik gelijk … dit is mijn laatste puzzelstuk.
Na het voltooien hiervan,  en dus ook zelf de volledige behandeling ervaren had , ben ik direct aan de slag gegaan. Wat een resultaten.
Elke keer weer dankbaar dat ik klanten/patiënten mag helpen bij hun eigen proces. Afgelopen tijd ben  ik ook  opgeleid door Jeffrey als lijfkrachtherstel trainster. Hierdoor is de Basiscursus Lijfkrachtherstel en cursus “Help je Kindje”  ook naar Etten-Leur gekomen. Nu is er een extra locatie voor het Zuiden en Midden van Nederland.

Dank je wel Jeffrey voor de wijsheid van” LIJFKRACHT” en jou vertrouwen waardoor ik dit werk nog vele jaren hoop te kunnen doen.

bron: www.praktijk-blauw.nl